Skip to main content

AVÍS GENERAL WEB

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accés i l’ús de la pàgina de Cal Mosso. L’accés i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

El contingut d’aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part de Cal Mosso. , sense necessitat de cap comunicació prèvia.

Els anunciants i patrocinadors amb els que Cal Mosso  pugui establir relacions comercials són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonguin i publiquin mitjançant la pàgina de 
Cal Mosso.


Responsabilitat sobre contingut i ús

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

Cal Mosso no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic.

Cal Mosso  es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que Cal Mosso  ofereixi en aquesta pàgina, i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal. Entre d’altres, però no exclusivament: difondre continguts o propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats com a delictes contra l’honor.

Cal Mosso  eliminarà totes aquelles manifestacions que no respectin l’esmentat en el paràgraf anterior.


Limitació de la responsabilitat

Cal Mosso no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.


Protecció de dades

Cal Mosso compleix amb la normativa de protecció de dades. Només recollim les teves dades quan és necessari i només les que són indispensables, i, sempre que ho fem, t’informem adequadament de la recollida, i dels teus drets.

Posa’t en contacte amb nosaltres per consultar la nostra política de privacitat.


Enllaços cap a continguts de tercers

En aquesta pàgina Web es poden incloure enllaços cap a altres pàgines. El contingut, condicions d’ús, polítiques de privacitat i resta de condicions d’aquestes pàgines són responsabilitat exclusiva dels seus titulars.


Propietat intel·lectual

Aquest web i tots els continguts associats així com els materials associats a la promoció de elteunegoci.cat, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys, així com qualsevol altre material susceptible de protecció, són titularitat de Cal Mosso .

Tots aquells continguts dels quals  Cal Mosso no en sigui la titular, seran inclosos a la pàgina únicament després d’haver obtingut el consentiment corresponent dels seus legítims titulars. En aquest darrer cas, es reflectirà l’autoria de manera que pugui identificar-se l’origen de la titularitat.

Queda prohibit utilitzar la marca de Cal Mosso en totes les seves variants, el programa de promoció de elteunegoci.cat i/o els seus projectes associats, per actuar en nom de 
Cal Mosso sense haver-ne acordat prèviament els detalls, i/o utilitzar el nom o la marca per a fins que no siguin expressament els de promoció elteunegoci.cat.


Política de galetes

Tota la informació sobre la política de galetes que es fan servir al web la trobaràs en aquest enllaç política de galetes.