Skip to main content
Un forn de pa de 6a generació

Essència de Cal Mosso

Cal Mosso som un forn de pa de sisena generació. Fa més de 180 anys els pares dels nostres tatara-avis van veure la necessitat de subministrar els aliments bàsics a les famílies del poble i aleshores van començar a vendre cereals, diferents tipus de farina i sal, els ingredients necessaris per elaborar un bon pa.

A part tenien el forn de llenya que els permetia elaborar el pa des de l’obrador per vendre’l a la gent del poble que el preferia comprar fet; i d’aleshores ençà, generació rere generació, la nostra família hem crescut constantment millorant la qualitat del nostre producte.

A Cal Mosso continuem cada dia elaborant el pa a mà, mantenint l’essència dels nostres avis traslladada generació rere generació.

La inquietud de l’Andreu (6a. generació) de voler oferir un producte saludable que garanteixi una dieta equilibrada als nostres clients, fa que a partir d’un estudi constant en les escoles més prestigioses de pa es pugui oferir una gran varietat de pa, elaborat amb tot tipus de farines, i cereals, sempre utilitzant massa mare i llargues fermentacions que sempre han estat l’escència per poder fer el nostre pa.

Continuem creient en fer servir primeres matèries de qualitat, farines moltes en molins de pedra, ecològiques, cereals de petits agricultors de proximitat. Estudiem les diferents farines per elaborar pans que siguin beneficiosos per diferents aspectes de l’organisme, d’aquesta manera podem crear pans que satisfan les necessitats de cada un dels nostres clients.

Nosaltres l’Andreu i l’Anna, vam decidir deixar les nostres carreres professionals enfocades a altres sectors per dedicar-nos al forn de la nostra família, que els nostres pares, l’Andreu i la Carmen, actualment al capdavant del negoci han pujat amb el seu esforç i treball.

Nosaltres aprenent d’ells cada dia, volem seguir amb el negoci familiar de 180 anys d’història amb moltes ganes i il·lusió.