Skip to main content

Aquesta és la política de privacitat de Cal Mosso. La vostra privacitat és molt important per a nosaltres i, a través d’aquesta política, volem aclarir quines dades personals processem per a tu, per què, per quant de temps les processem i com pots exercir els teus drets per gestionar-les.

Et convidem a llegir acuradament aquesta poítica de privacitat per tenir una bona comprensió sobre com protegim les teves dades personals.


Forn Cal Mosso

Nom: Cal Mosso
Adreça: C./Nou 16, Vilassar de Dalt 08339
Número d’identitat: B60312717
adreça de correu electrònic (assumptes de privadesa): info@forncalmosso.cat

Aquesta política de privacitat t’afecta?

Les teves dades personals es poden recollir a través dels següents mètodes: mitjançant els processos de registre de noms de domini, mitjançant la nostra xarxa de registradors acreditats, per correu electrònic, per telèfon, per fax, per assistència a un esdeveniment, mitjançant galetes o altres tecnologies per rastrejar visitants als nostres llocs web, a través de la comunicació de proveïdors o socis, o mitjançant un formulari als nostres llocs web o per qualsevol altre mitjà.

Quines dades personals teves processem?

Les dades personals són qualsevol informació relacionada amb una persona física identificada o identificable (i) que ens proporcioni voluntariament (p. ex. a través dels nostres formularis del nostre web), (ii) que ens hagi proporcionat el teu registrador pel registre del teu nom de domini, (iii) que recollim de la teva assitència als nostres esdeveniments o visites al nostre lloc web (s).

Amb quina finalitat processem les teves dades personals?

Processem les teves dades personals amb diferents propòsits:

 • Per poder oferir els millors serveis possibles. Això també ens permet identificar-te i contactar-te directament en relació amb el registre del teu nom de domini, en cas que fos necessari.
 • Utilitzem les teves dades personals per mantenir i construir relacions a llarg termini i per executar el contracte que puguem tenir. Utilitzem les teves dades personals per respondre a les teves consultes, per complir les teves sol·licituds i / o per enviar-te informació administrativa.
 • Podem utilitzar les teves dades personals per enviar-te missatges promocionals, màrqueting, informació sobre la comunitat .cat i altra informació que et pugui ser d’interès.

Principis observats en la recollida i tractament de dades personals

La Cal Mosso complirà els següents principis per regular el tractament de les dades de caràcter personal que:

 • només seran processades de forma legítima, justa i transparent en relació amb els titulars de noms registrats i altres dades (“legalitat, equitat i transparència”);
 • només s’obtindran amb fins específics, explícits i legítims, i no es processarà de cap manera incompatible amb aquest propòsit (“limitació de propòsit”);
 • ser adequat, rellevant i no excessiu en relació amb els propòsits per als quals es processen (“minimització de dades”);
 • ser precís i si cal, mantenir-se actualitzat, segons correspongui als propòsits pels quals estan processats (“precisió”);
 • no es mantingui en un formulari que permeti identificar el titular del nom registrat i altres subjectes de dades per més temps del que sigui necessari per a les finalitats permeses (“limitació d’emmagatzematge”); i
 • ser processat de manera que garanteixi la seguretat adequada de les dades personals, inclosa la protecció contra el processament no autoritzat o il·legal i contra la pèrdua, destrucció o dany accidental, utilitzant mesures tècniques o organitzatives (“integritat i confidencialitat”) adequades.

Qui té accés a les teves dades personals?

Les teves dades personals només seran accessibles pel personal qualificat de Cal Mosso que les hagi de tractar.

A quina base legal processem les teves dades personals?

Podem processar les teves dades personals en funció de diferents motius legals:

 • El processament pot ser necessari per complir amb les nostres obligacions legals com a registre o com a administradors de dades.
 • El processament pot ser necessari per a l’execució del contracte amb nosaltres.
 • El processament és necessari per a la protecció dels nostres interessos legítims i en particular: els interessos econòmics, comercials i financers, la continuïtat comercial, la seguretat i la confidencialitat de la informació i productes dels clients i la seguretat de la infraestructura digital i física.
 • El processament es pot basar en el consentiment que has proporcionat en relació amb les activitats de
  Cal Mosso .

Amb qui compartim les teves dades personals?

Mai no venem les teves dades personals a ningú. En la mesura que la llei aplicable ho permeti, i, entre d’altres, el compliment de l’acord de registre de noms de domini, les teves dades personals podran ser divulgades a les següents parts:

 • Proveïdors técnics de suport i emmagatzematge: Per tal de garantir les activitats, hem d’emmagatzemar i fer còpies de seguretat de totes les dades de registre, incloses les teves dades personals.
 • Tercers: Les teves dades personals poden ser divulgades a tercers incloses les autoritats governamentals per motius legítims.
 • Auditors: Per garantir que les nostres operacions comercials es valoren correctament, els auditors poden tenir accés a les teves dades personals.

Quan compartim les teves dades personals, procurem instruir als destinataris quan sigui possible processar les teves dades personals d’acord amb les nostres instruccions.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Tret que la teva sol·licitud es consideri excessiva o sense fonament, pots exercir els següents drets en relació amb les teves dades personals:

 • Tens el dret de demanar informació sobre les teves dades personals.
 • Tens el dret de demanar una còpia de totes les teves dades en un format estàndard.
 • Tens el dret de modificar o corregir les teves dades personals si estan malament.
 • Tens el dret a sol·licitar la restricció de certes activitats de processament en determinades circumstàncies.
 • Tens el dret a oposar-te a determinades activitats de processament.
 • Tens el dret a retirar el teu consentiment.
 • Tens el dret a que les teves dades personals s’esborrin en determinades circumstàncies.
 • Pots exercir qualsevol dels teus drets realitzant i enviant el nostre formulari en línia.

On i quant de temps conservem les teves dades personals?

Les teves dades personals s’emmagatzemen tant de forma electrònica com manual, de manera interna i per tercers. Emmagatzemem les teves dades personals d’un formulari que permeti la identificació per no més del temps necessari per a les finalitats per a les quals es processen les teves dades personals. Aquest període de retenció es diferencia segons el tipus de dades personals processades, el propòsit del processament i altres factors.

Les dades personals dels individus que recollim fora de l’àmbit d’un contracte en el context de les nostres activitats empresarials es mantenen fins a un (1) any després de la seva irrellevància.

Quines mesures de seguretat es prenen per salvaguardar les teves dades personals?

Estem implementant i actualitzant contínuament les nostres mesures de seguretat per ajudar a protegir les teves dades personals i altres dades contra l’accés no autoritzat, pèrdua, destrucció o alteració. Fem tot el possible per garantir que tota la informació s’emmagatzemi de forma segura i demanem als nostres proveïdors de serveis que apliquin les mesures de seguretat adequades.

Galetes i altres tecnologies de seguiment

Quan visiteu els nostres llocs web, podem emmagatzemar certa informació als vostres dispositius en forma de galeta. Us convidem a llegir acuradament la nostra política de galetes per tenir una bona comprensió sobre com sol·licitem o utilitzem galetes.

Contacte amb nosaltres

Si tens alguna pregunta sobre aquesta política de privacitat o si vols exercir algun dels teus drets mencionats més amunt, contacta amb nosaltres a través de info@forncalmosso.cat