Skip to main content

Distinció de la Generalitat pels nostres 150 anys d’història

El passat dimarts al vespre es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de Catalunya. Els Premis, enguany en la seva 18a edició, són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores en comerç urbà.

La Generalitat també ha reconegut la trajectòria de 23 establiments comercials centenaris i de 12 comerços amb més de 150 anys d’història. Entre aquests darrers, es va reconèixer la nostra trajectòria que des del 1838 elaborem pa al municipi de Vilassar de Dalt. El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, van presidir l’acte i van fer el lliurament dels guardons.

Notícia completa en La Vanguardia