Skip to main content

Les millors coques de Sant Joan

S’apropa la Revetlla de Sant Joan i amb ella els sopars amb la família i amics. Un dels plats estrella i més dolços de la nit de Sant Joan són les coques, on destaquen la coca de llardons, la coca de fruita i la coca de crema (tot i que existeixen moltes més però aquestes són les tradicionals). A Cal Mosso som experts en la recepta de coques de Sant Joan per això, us expliquem cada una d’elles:

Coca de Llardons

Coneguda en castellà com «coca de chicharrones», la coca de llardons és un dels postres més famosos i típics de Catalunya. Aquesta coca tradicionalment es menja el Dijous Gras i la Revetlla de Sant Joan, el 23 de Juny.

La recepta de la coca de llardons porta els següents ingredients:

– Base de pasta de full
– Llardons
– Pinyons
– Sucre
– Ou

Al Forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt (Maresme), elaborem la coca de llardons seguint una recepta tradicional, ja que tenim una experiència traslladada generació rere generació de més de 180 anys d’història. Per fer reserves truca al 937531039


Vull reservar una coca de llardons!

coca sant joan llardons

Coca de Crema

La coca de crema, feta amb brioix, crema i pinyons és una de les coques més típiques de la Revetlla de Sant Joan. A Cal Mosso elaborem la coca de crema amb brioix 100% massa mare, amb pinyons de la nostra terra (collits per una família de pinyoners de tercera generació) i tots els ingredients de proximitat.

Els ingredients fonamentals de la recepta de la coca de crema són:

  • Brioix:

– Ou
– Farina
– Sal
– Sucre
– Ratlladura de taronja
– Ratlladura de llimona
– Llet
– Aigua
– Massa mare de brioix

  • Pinyons
  • Guindes
  • Crema

Aquests són els ingredients essencials per fer una coca per llepar-se els dits el 23 de juny. Però si preferiu encarregar una de les millors coques de Catalunya només cal trucar-nos! Per fer reserves trucar al 937531039


Vull reservar una coca de crema

coca sant joan fruita

Coca de Fruites

Un altre clàssic de la Revetlla de Sant Joan és la coca de fruites, feta de brioix amb fruita confitada! També elaborada amb 100% massa mare de brioix i cuita al nostre forn de llenya.

Receptes de les coques de Sant Joan dels nostres avis i besavis que hem anat millorant cada dia per tal d’oferir als nostres clients les millors coques amb ingredients de proximitat i bonissimes de sabor!!

Els ingredients bàsics que conformen la recepta de la coca de fruites són:

La recepta de la nostra coca de fruites de Sant Joan és:

– Ou
– Farina
– Sal
– Sucre
– Ratlladura de taronja
– Ratlladura de llimona
– Llet
– Aigua
– Massa mare de brioix

Després s’afegeix la crema pastissera, la fruita confitada, els pinyons (de proximitat, collits per una família de pinyoners de tercera generació), i també es poden farcir de nata, trufa o crema pastissera.

Si tu ets dels que prefereixes una bona coca de fruites per un dia especial com és la Revetlla de Sant Joan, has de provar la nostra coca que fem a Vilassar de Dalt. Per fer reserves trucar al 937531039


Vull reservar una coca de fruites

coca sant joan fruita

A part de les coques més tradicionals de la Revetlla de Sant Joan, a Cal Mosso també elaborem per aquesta Revetlla:

– Coca de full amb crema i pinyons

– Coca de full farcida de xocolata

– Coca de full amb cabell d’Angel

Boníssimes! amb ingredients de proximitat i cuites al nostre forn de llenya que els hi dona un sabor únic.